Feedback on Server Migration

Discussion in 'Forum Announcements' started by Josh, Nov 20, 2015.

  1. Josh

    Josh Lantern Administrator

    Server:
    Global
    Friend ID:
    85780743
    Leader:
    Dark Legend Magress
    Level:
    230
    Hunter Rank:
    24
    Currently Playing:
    Final Fantasy XIV
    Messages:
    4,644
    Hi everyone,

    The forum has now been migrated to a new server, please can you provide feedback on how this is performing.

    Thanks.
     
  2. MmerkK412

    MmerkK412 Gleaming God

    Server:
    Global
    Friend ID:
    6991628185
    Leader:
    Something
    Level:
    360+
    Hunter Rank:
    50
    Raid Class:
    RC 6
    Messages:
    4,062
    So far so good. I'll keep you updated with any changes in this thread. Thanks again!!
     
  3. Kiyoji21

    Kiyoji21 Ouranous

    Server:
    Global
    Leader:
    Stuff
    Level:
    700+
    Messages:
    5,293
    Everything running smoothly. I guess the old server was the source of everyones problems.
     
  4. ksham

    ksham

    Leader:
    .
    Messages:
    1,340
    DB crashed just now and the site failed to load. Duration: 10 mins. I only know it to be ~10 minutes. I don't know when it actually started but starting from when I noticed it up until it was back up.

    Site is still slightly laggy right now but tolerable.
     
  5. MmerkK412

    MmerkK412 Gleaming God

    Server:
    Global
    Friend ID:
    6991628185
    Leader:
    Something
    Level:
    360+
    Hunter Rank:
    50
    Raid Class:
    RC 6
    Messages:
    4,062
    Around 430 am est, I was attempting to reply to a msg and kept getting a 404 error or something. Kept getting it so I hit back and the site went into a never ending load. I closed and kept trying to get back on for atleast 15 min and couldn't even open it. I just checked back now and obviously I'm on, so it was down for me for atleast 15. Problem is I gave up on it for like 3 hours, so it could have been longer idk. It's all good tho, things have been great besides that hiccup.

    That's the only problem I've had since the update. Just reporting for additional data.
     

Share This Page